gratis_eerste_letselschadeadviesUw advocaat in letselschadezaken:
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray
en J.L. van Rijweg 68, 2713 JA Zoetermeer
Bel vrijblijvend ons centrale nummer:
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Letselschadeadvocaat voor letsel door sport en spel gezocht?

Letsel bij sporten komt vaak voor. In het algemeen is er veelal sprake van een eenzijdig letsel, zoals bijvoorbeeld de hardrenner die een gescheurde pees oploopt, de mountainbiker die in het bos valt enz.

Soms echter zijn het anderen die de schade veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan de tackle of het gestrekte been bij voetbal, de hockeystick die tegen de schenen aan komt tijdens het hockeyen, de bloedneus die tijdens het volgen van karate- of judolessen ontstaat enz.

Schade bij sporten is niet altijd op anderen te verhalen. Bij sport en spel is er volgens de rechters sprake van een zekere mate van risico- aanvaarding. Er is altijd wel een vorm van risico betrokken bij deze sporten en deze risico’s neem je op de koop toe.

Echter soms gaat er iemand veel te ver en overtreedt hij de spelregels die gelden voor de betreffende sport of de regels die de veiligheid dienen te waarborgen. Indien dit een ernstige overtreding is dan is het mogelijk dat deze persoon aansprakelijk is voor de ontstane schade. Vaak is dit dus zeer feitelijk van aard.

Neem derhalve vrijblijvend contact met ons op om te bespreken of er sprake is van een aansprakelijke partij en bel daarbij met ons voor het maken van een afspraak zodat wij de sportblessure kunnen doorspreken en u ons de omstandigheden kunt mededelen. Op deze wijze kunnen wij een eerste inschatting maken of er sprake is van een aansprakelijke partij.

Aansprakelijkstelling:

Het aanspreken van en onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen is een vak apart. Wij helpen u graag waarbij het, het makkelijkst is indien u contact met ons opneemt via het contactformulier. Wij zullen dan binnen 24 uur vrijblijvend telefonisch contact met u opnemen.

Voor u zijn er meestal geen kosten verbonden aan onze inschakeling. Zie daartoe onze website (onder kosten).