gratis_eerste_letselschadeadviesUw advocaat in letselschadezaken:
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray
en J.L. van Rijweg 68, 2713 JA Zoetermeer
Bel vrijblijvend ons centrale nummer:
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Letselschadeadvocaat voor geweldsdelicten gezocht?

 

Geweldsdelict: Bij geweldsdelicten denk je vooral aan mishandelingen, van hoofdletsel tot littekens in het aangezicht, van messteken tot beenbreuken, maar er kan ook gedacht worden aan overvallen en soms zelfs verkeersongevallen waarbij iemand geestelijk of lichamelijk letsel wordt aangedaan.

Schade: Aanzienlijke schades is vaak het gevolg, van ziekenhuisopnames tot langdurige en kostbare revalidaties en alles wat daartussen zit, met ook nog eens het daarbij behorende verlies aan inkomen. De meeste slachtoffers weten niet dat zij die schade vergoed kunnen krijgen. De schade, dan wel een voorschot op de schade, is vervolgens makkelijk te innen via de strafrechtprocedure. U als slachtoffer kunt zich voor de schade voegen in het strafproces en u kunt dit doen middels een voegingsformulier.
Deskundige bijstand inroepen:

Het is aan te raden dat u de hulp inroept van een advocaat of jurist bij het invullen en het indienen van het voegingsformulier alsmede bij de behandeling ter terechtzitting. De kosten van de advocaat of jurist komen bij volledige aansprakelijkheid voor rekening van de dader en zo nodig kan ook hiervoor (doch dat is slechts bij advocaten) een zogenaamde toevoeging (zie verder onder kosten) verkregen worden. Bij een toevoeging worden de kosten van de advocaat gedragen door de overheid met een eigen bijdrage afhankelijk van inkomen en vermogen.

De kosten zijn dus nihil dan wel zeer gering zodat (advocaten)bijstand aan te raden is. Neem hiervoor contact op middels het contactformulier. Wij helpen u graag.