gratis_eerste_letselschadeadviesUw advocaat in letselschadezaken:
Mr. R.H.A. Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray (25 km van Venlo)
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Letselschadeadvocaat in Venlo gezocht?

Rob Julicher van Julicher & Meijer Advocaten voor letselschade claimt de schadevergoeding voor u als ongevalsslachtoffer uit Venlo. Wij bezoeken u thuis te Venlo, maar wij kunnen ook een afspraak maken op ons kantoor dicht bij Venlo en via de A73 ook makkelijk te bereiken vanuit Venlo.

Letselschade te Venlo:

Letselschade kan ontstaan door verschillende oorzaken. Een verkeersongeval (bekend zijn de bedrijfsongevallen in de bouw, de beknelling bij machines en de heftruckongevallen), bedrijfsongeval, misdrijf, medische misser, aanval door dieren en nog veel meer. Een ongeval in Venlo kan vervolgens ernstige gevolgen hebben zoals een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz.
In al die gevallen is schade het gevolg. Schade die groter wordt voor het slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en het inkomen meer aantast.

Professionele hulp te Venlo:

Bij het claimen van dit soort schade moet u tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis te Venlo gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren persoon die uw situatie begrijpt en u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars. Wij helpen u en doen dat veelal gratis.

Wat doen wij:

Wij nemen binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plannen wij een afspraak bij u thuis te Venlo om uw situatie verder te bespreken of op ons kantoor bij u in de buurt van Venlo. Daarna stellen wij de wederpartij aansprakelijk en gaan over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorgen wij voor een optimale schadevergoeding en goede bevoorschotting om ook uw financiële situatie dragelijk te houden.

Gratis juridische hulp te Venlo:

De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn. Ook als de aansprakelijkheid niet erkend wordt dan is er wellicht een mogelijkheid om een toevoeging (subsidie door de overheid) aan te vragen waardoor de kosten beperkt kunnen worden.

Doelgroep = slachtoffers letselschade te Venlo:

Route:
Zoekt u dus een letselschade advocaat in de regio Venlo, of in de provincie Limburg? Neem dan vandaag nog contact met ons op per e-mail of telefonisch. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis te Venlo of op ons kantoor te Venray, op 20 minuten rijden van Venlo en via de A73 eenvoudig bereikbaar. Bel voor het maken van een afspraak met 0478 – 52 10 70.