gratis_eerste_letselschadeadviesUw advocaat in letselschadezaken:
Mr. R.H.A. Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Letselschade advocaat in Uden gezocht?

Ook in Uden zit een ongeluk in een klein hoekje. Als u daar letsel bij oploopt kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw leven. U heeft dan een letselschade advocaat nodig om uw leven weer in de grip te krijgen en vooruit te kunnen kijken door voorschotten op de schadevergoeding, aanvullingen van inkomen, extra scholing enz. Rob Julicher van Julicher & Meijer Advocaten claimt de schadevergoeding voor u als ongevalsslachtoffer uit Uden. Wij bezoeken u graag thuis.

Letselschade in Uden:

Letselschade kan ontstaan door verschillende oorzaken. Een ongeval in huis, een verkeersongeval, bedrijfsongeval, misdrijf, medische misser en nog veel meer. Een ongeval te Uden kan vervolgens ernstige gevolgen hebben zoals een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz.

In al die gevallen is schade het gevolg. Schade die groter wordt voor het slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en het inkomen meer aantast.

Professionele en persoonlijke juridische hulp te Uden:

Bij het claimen van dit soort schade moet u tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis te Uden gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren persoon die uw situatie begrijpt en u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars. Wij helpen u en doen dat veelal gratis.

Wat doen wij:

Wij nemen binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plannen wij een afspraak bij u thuis te Uden om uw situatie verder te bespreken of op ons kantoor bij u in de buurt van Uden. Daarna stellen wij de wederpartij aansprakelijk en gaan over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorgen wij voor een optimale schadevergoeding.

Gratis juridische hulp te Uden:

De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn. Ook als de aansprakelijkheid niet erkend wordt dan is er wellicht een mogelijkheid om een toevoeging (subsidie door de overheid) aan te vragen waardoor de kosten beperkt kunnen worden.

Doelgroep = slachtoffers van letselschade door een ongeval te Uden:

Route:
Zoekt u dus een letselschade advocaat in de regio Uden? Neem dan vandaag nog contact met ons op per e-mail of telefonisch. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis te Uden of op ons kantoor in de buurt van Uden, namelijk te Venray, en via de Middenpeelweg of de A73 eenvoudig bereikbaar. Bel voor het maken van een afspraak met 0478 – 52 10 70.