gratis_eerste_letselschadeadviesUw advocaat in letselschadezaken:
Mr. R.H.A. Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray  (directe omgeving van Horst)
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Letselschadeadvocaat in Horst aan de Maas gezocht?

Rob Julicher van Julicher & Meijer Advocaten claimt de schadevergoeding voor u als ongevalsslachtoffer uit Horst aan de Maas.

Letselschade in Horst:

Letselschade kan ontstaan door verschillende oorzaken. Een verkeersongeval (denk aan een auto-ongeval, ongeval met fiets of de voetganger die aangereden wordt), bedrijfsongeval (bekend zijn de bedrijfsongevallen in de bouw, de beknelling bij machines en de heftruckongevallen), misdrijf, medische misser, aanval door dieren en nog veel meer. Een ongeval kan vervolgens ernstige gevolgen hebben zoals een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz.

In al die gevallen is schade het gevolg. Schade die groter wordt voor het slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en het inkomen meer aantast.

Professionele hulp in Horst:

Bij het claimen van dit soort schade moet u tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis te Horst aan de Maas gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren persoon die uw situatie begrijpt en u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars. Wij helpen u en doen dat veelal gratis.

Wat doen wij:

Wij nemen binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plannen wij een afspraak bij u thuis te Horst om uw situatie verder te bespreken of op ons kantoor in de buurt van Horst aan de Maas. Daarna stellen wij de wederpartij aansprakelijk en gaan over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorgen wij voor een optimale schadevergoeding.

Gratis juridische hulp in Horst aan de Maas:

De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn.

Doelgroep = slachtoffers letselschade omgeving Horst:

Route:
Zoekt u dus een letselschade advocaat in de omgeving van Horst aan de Maas? Neem dan vandaag nog contact met ons op per e-mail of telefonisch op telefoonnummer 0478 – 52 10 70. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis of op ons kantoor waar wij dan het ongeval, de gevolgen van het ongeval en de aanpak van de letselschadeclaim kunnen bespreken. Uiteraard is dit eerste contact geheel vrijblijvend. Wij zijn eenvoudig bereikbaar en het kantoor is gelegen naast het politiebureau in Venray. Bel dus voor het maken van een afspraak met 0478 – 52 10 70.