gratis_eerste_letselschadeadviesUw advocaat in letselschadezaken:
Mr. R.H.A. Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray dichtbij Helmond
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Letselschadeadvocaat in Helmond gezocht?

Rob Julicher van Julicher & Meijer Advocaten in de directe omgeving van Helmond claimt de schadevergoeding voor u als ongevalsslachtoffer uit Helmond.

Letselschade te Helmond:

Letselschade kan ontstaan door verschillende oorzaken. Een verkeersongeval, bedrijfsongeval, misdrijf, medische misser, aanval door dieren en nog veel meer. Een ongeval te Helmond kan vervolgens ernstige gevolgen hebben zoals een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz.

In al die gevallen is schade het gevolg. Schade die groter wordt voor u als slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en het inkomen meer aantast. Uiteindelijk merkt u ook nog eens dat de letselschadebehandelaar van de verzekeringsmaatschappij wantrouwiger wordt naarmate u meer schade heeft en zij grotere bedragen (aan voorschotten) moeten betalen.

Professionele hulp door letselschadeadvocaat Helmond:

Bij het claimen van dit soort schade moet u dus ook tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis te Helmond gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren persoon die uw situatie begrijpt en u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars. Wij helpen u en doen dat veelal gratis.

Wat doen wij:

Wij nemen binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plannen wij een afspraak bij u thuis te Helmond om uw situatie verder te bespreken of op ons kantoor gelegen in Venray en dus vlak in de buurt van Helmond. Daarna stellen wij de wederpartij aansprakelijk en gaan over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorgen wij voor een optimale schadevergoeding.

Gratis juridische hulp te Helmond:

De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn.

Doelgroep:

Zoekt u dus een letselschade advocaat in de regio Helmond? Neem dan vandaag nog contact met ons op per e-mail of telefonisch op telefoonnummer 0478 – 52 10 70. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis Helmond of op ons kantoor vlak in de buurt van Helmond.