gratis_eerste_letselschadeadviesUw advocaat in letselschadezaken:
Mr. R.H.A. Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Letselschadeadvocaat in Eindhoven gezocht?

Rob Julicher van Julicher & Meijer Advocaten claimt de schadevergoeding voor u als ongevalslachtoffer uit Eindhoven.Letselschade-advocaat-whiplash7

Letselschade te Eindhoven:
Letselschade kan ontstaan door verschillende oorzaken. Een ongeval in huis, een verkeersongeval, bedrijfsongeval, misdrijf, medische misser en nog veel meer.
Een ongeval te Eindhoven kan vervolgens ernstige gevolgen hebben zoals een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz.

In al die gevallen is schade het gevolg. Schade die groter wordt voor het slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en het inkomen meer aantast.

Professionele hulp te Eindhoven:
Bij het claimen van dit soort schade moet u tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis te Eindhoven gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren persoon die uw situatie begrijpt en u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars. Wij helpen u en doen dat veelal gratis.

Wat doen wij:
Wij nemen binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plannen wij een afspraak bij u thuis te Eindhoven om uw situatie verder te bespreken of op ons kantoor te Venray en dus in de buurt van Eindhoven. Daarna stellen wij de wederpartij aansprakelijk en gaan over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorgen wij voor een optimale schadevergoeding en tijdige voorschotten.

Gratis juridische hulp te Eindhoven:
De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn.

Doelgroep:
Zoekt u dus een letselschade advocaat in de regio Eindhoven? Neem dan vandaag nog contact met ons op per e-mail of telefonisch. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis of op ons kantoor.