gratis_eerste_letselschadeadviesUw advocaat in letselschadezaken:
Mr. R.H.A. Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray (dus omgeving Boxmeer)
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Letselschadeadvocaat in Boxmeer gezocht?

Rob Julicher van Julicher & Meijer Advocaten claimt de schadevergoeding voor u als ongevalsslachtoffer uit Boxmeer.

Letselschade te Boxmeer:

Letselschade kan ontstaan door verschillende oorzaken. Een verkeersongeval, bedrijfsongeval, misdrijf, medische misser, aanval door dieren en nog veel meer. Een ongeval te Boxmeer kan vervolgens ernstige gevolgen hebben zoals bijvoorbeeld een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz.

In al die gevallen is schade het gevolg, welke schade groter wordt voor het slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en het inkomen meer aantast.

letselschade verkeersongeval advocaat

Uw Letselschade advocaat
R. Julicher

Professionele hulp:

Bij het claimen van dit soort schade moet u tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis te Boxmeer gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren persoon die uw situatie begrijpt en u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars. Wij helpen u en doen dat veelal gratis.

De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn.

Wat doen wij:

Wij nemen binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plannen wij een afspraak bij u thuis te Boxmeer om uw situatie verder te bespreken of op ons kantoor in de buurt van Boxmeer. Daarna stellen wij de wederpartij aansprakelijk en gaan over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorgen wij voor een optimale schadevergoeding.

Doelgroep = slachtoffers letselschade te Boxmeer:

Route:
Zoekt u dus een letselschade advocaat in de regio Boxmeer, of in de provincie brabant? Neem dan vandaag nog contact met ons op per e-mail of telefonisch. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis te Boxmeer of op ons kantoor te Venray, op 20 minuten rijden van Boxmeer en via de A73 eenvoudig bereikbaar. Ook ons kantoor is makkelijk bereikbaar en direct gelegen naast het politiebureau. Bel voor het maken van een afspraak met 0478 – 52 10 70.