gratis_eerste_letselschadeadviesUw advocaat in letselschadezaken:
Mr. R.H.A. Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Letselschadeadvocaat voor Bemmel

 

Door onze twee vestigingen met daarbij zowel een letselschadeadvocaat als een letselschadebureau kunnen wij door heel zuid en midden Nederland hulp verlenen aan ongevalsslachtoffers. Zo ook verlenen wij hulp aan ongevalslachtoffers uit Bemmel bij het verkrijgen van schadevergoeding door een ongeval.

Letselschade te Bemmel:
Letselschade kan ontstaan door verschillende oorzaken. Een ongeval in huis, een verkeersongeval, bedrijfsongeval, misdrijf, medische misser en nog veel meer. Een ongeval te Bemmel kan vervolgens ernstige gevolgen hebben zoals een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz.

In al die gevallen is schade het gevolg. Schade die groter wordt voor het slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en het inkomen meer aantast. Ook de immateriele schadevergoeding wordt groter naarmate er meer pijn en gederfde levensvreugde is zoals bijvoorbeeld het verlies van een hobby.

letselschade verkeersongeval advocaat

Uw Letselschade advocaat
R. Julicher

Professionele hulp:
Bij het claimen van dit soort schade moet u tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis te Bemmel gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren persoon die uw situatie begrijpt, u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars, bij u in de buurt van Bemmel zit en de gesprekken bij u thuis begeleidt. Wij helpen u en doen dat veelal gratis. Ook als de aansprakelijkheid niet wordt erkend dan is het wellicht mogelijk om met een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand door de overheid) de kosten te beperken.

Wat doen wij:
Wij nemen binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plannen wij een afspraak bij u thuis te Arnhem om uw situatie verder te bespreken of op ons kantoor. Daarna stellen wij de wederpartij aansprakelijk en gaan over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorgen wij voor een optimale schadevergoeding.

Gratis juridische hulp te Bemmel:
De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn.

Doelgroep:
Zoekt u dus een letselschade advocaat in Bemmel of elders in de provincie Gelderland? Neem dan vandaag nog contact met ons op per e-mail of telefonisch. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis te Bemmel of op ons kantoor.