Uw letselschade advocaat voor Brabant.

 

gratis_eerste_letselschadeadviesUw Letselschade advocaat voor Brabant is:
Mr. R.H.A. (Rob) Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray (op de grens met Brabant)
Bel gratis en vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Mr. Rob Julicher van Julicher & Meijer Advocaten te Venray (gelegen vlak bij Overloon / Boxmeer / Deurne direct op de grens tussen Brabant en Limburg) staat u graag bij als deskundig letselschadeadvocaat en claimt de schadevergoeding voor u als slachtoffer van een ongeval. Komt u uit Brabant, dan is de keuze voor ons advocatenkantoor te Venray gemakkelijk gezien de korte afstand, maar tevens omdat wij u bezoeken.

Letselschade te Brabant:

Heeft u te maken met letselschade door een verkeersongeval (auto-ongeval, fiets- of scooterongeval), bedrijfsongeval (bekend zijn de bedrijfsongevallen in de bouw, de beknelling bij machines en de heftruckongevallen), misdrijf, hondenbeet, val van paard of medische misser, ongeval door dieren en nog veel meer? Dan heeft u mogelijk recht op schadevergoeding. Wij helpen u deskundig en voortvarend bij het verhalen van uw schade in Brabant.

Als de aansprakelijkheid erkend is, zorgen wij voor het snel verkrijgen van voorschotten op de schadevergoeding zodat u uw leven weer kunt oppakken.

Voorschotten op schadevergoeding:

De voorschotten zijn in de letselschadepraktijk zeer belangrijk. De schade door een ongeval kan namelijk groot zijn. Immers kan een ongeval ernstige gevolgen hebben zoals een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz. De schade wordt groter voor het slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en vooral ook het inkomen meer aantast. De voorschotten dienen aan te sluiten bij de schade. De voorschotten dienen ook voor het snel vergoed krijgen van de eerste kosten zoals reiskosten, ziekenhuiskosten, kosten fysiotherapie en meer.

letselschade verkeersongeval advocaat

Uw Letselschade advocaat
R. Julicher

Professionele hulp te Brabant:

Bij het claimen van dit soort schade moet u tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis in Brabant gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren advocaat die uw situatie begrijpt en u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars. Wij helpen u en doen dat veelal gratis. Gezien het feit dat ons kantoor direct op de grens van Brabant gelegen is kennen wij uw leefomgeving en omstandigheden. Bel daarom voor direct, gratis, vrijblijvend eerste advies: 0478 – 52 10 70.

Gratis juridische hulp te Brabant:

De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn. Ook als de aansprakelijkheid niet erkend wordt dan is er wellicht een mogelijkheid om een toevoeging (subsidie door de overheid) aan te vragen waardoor de kosten beperkt kunnen worden.

Wat doen wij:

Wij nemen binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plannen wij een afspraak bij u thuis in Brabant om uw situatie, verder te bespreken of op ons kantoor te Venray (op de grens van Brabant en in de omgeving van Overloon / Boxmeer / Deurne). Hierbij bespreken wij het ongeval, de aansprakelijkheid, een eventueel deel eigen schuld, het letsel dat bij u is ontstaan, de financiële schade die is ontstaan en de schade van niet-financiële aard. Daarna stellen wij de wederpartij aansprakelijk en gaan over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorgen wij voor een optimale schadevergoeding en tijdige voorschotten op de schadevergoeding.

Doelgroep:

Zoekt u dus een letselschade advocaat in Brabant? Neem dan vandaag nog contact met ons op per e-mail of telefonisch op telefoonnummer 0478 – 52 10 70. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis of op ons kantoor waarbij wij dan alle zaken rond het ongeval en de aanpak van de letselschadeclaim kunnen bespreken. Uiteraard is dit eerste contact geheel vrijblijvend en gratis.