Stap 1. Het intake gesprek met de Letselschade advocaat.

 

Eerste telefoontje:

Meestal begint de behandeling van een letselschade doordat u met de advocaat belt voor een afspraak. Er wordt dan vervolgens een afspraak bij ons op kantoor gepland dan wel een telefonische inbelafspraak of een afspraak bij u thuis voor een eerste gesprek.

Dit eerste gesprek in de letselschadebehandeling is bij ons kantoor altijd Vrijblijvend en gratis voor u. U kunt het zien als een soort spreekuurgesprek in het kader van de letselschade.

Er wordt geluisterd naar uw verhaal. De wijze waarop het ongeval gebeurd is, wat er gebeurd is en wat de gevolgen zijn geweest van het ongeval. Hierop kijken wij of er sprake is van een onrechtmatige daad, of er een aansprakelijke partij is, hoe groot de kansen zijn op vergoeding van de schade en uiteindelijk natuurlijk of beide partijen (letselschade advocaat en Client) een goed gevoel bij elkaar hebben.

Is dat allemaal het geval dan kan het gesprek voortgezet worden en kunnen we beginnen met de eerste inventarisatie. dit houdt in het inventariseren van de artsen, fysiotherapeuten enz. Waar u geweest ben en de schadeposten die u tot nu toe gehad heeft, inclusief eigen risico, reiskosten, verlies van inkomen enz.. Het inkomensverlies is vaak een van de belangrijkste schadeposten aangezien die elke maand terugkomt.

Ook wordt met u besproken de wijze waarop de schadebehandeling volgt en worden de verschillende stappen in die schadebehandeling met u doorgesproken.

U ontvangt een medische machtiging die het ons mogelijk maakt om de medische informatie op te vragen, omdat artsen anders geen medische informatie afgeven aan derden.

Vervolgens zal ook met u besproken worden de voorwaarden waaronder de zaak wordt aangenomen en hoe de kosten afgerekend worden.

Bel ons:

Bel ons nu voor deskundige hulp door een letselschade advocaat, daarom op telefoonnummer: 0478 – 52 10 70. Ons kantoor is gevestigd te Venray, vlak bij Venlo, Horst, Deurne en Boxmeer op de grens tussen Limburg en Brabant.

Voor de volgende stap in de schadebehandeling, klik hier