Kies onze letselschadeadvocaten en letselschadejuristen voor optimale bevoorschotting en schadevergoeding, makkelijk contact en vlotte afwikkeling

 

Een ongeval is altijd ingrijpend. Als slachtoffer van een ongeval krijgt u te maken met letselschade en materiële schade.

Het woord ongeval is daarbij misleidend. Ongeval dient namelijk in de meest ruime zin te worden gezien. Zo heeft men bijvoorbeeld:

– verkeersongevallen (whiplash);

– bedrijfsongevallen;

– hondenbeet of ongeval met paard;

– mishandeling;

– medische fout;

– schade door kluswerkzaamheden (bij derden);

en vele andere ongevallen waarbij u gewond kunt raken en dus te maken krijgt met letselschade.

 

De materiële schade zoals aan een auto of fiets is het makkelijkst en snelst af te wikkelen. De letselschade of immateriële schade duurt meestal langer.

 

Lichamelijke schade heeft immers tijd nodig om te helen waarbij de kans en angst aanwezig is dat blijvende klachten blijven bestaan. Al die tijd kunt u niet werken, kunt u werkzaamheden in en om uw huis niet verrichten, blijven verbouwingen liggen en kunt u geen mantelzorg verrichten, u moet kosten van fysiotherapie, huishoudelijke hulp enz. betalen. Inkomensschade en financiële schade liggen op de loer. Dan hebben we het ook nog niet gehad over de angsten (bijvoorbeeld na een auto-ongeval) en de mentale klachten die kunnen ontstaan door de lange herstelduur en lichamelijke beperkingen.

 

U heeft een letselschade advocaat als specialist nodig om u te helpen bij het verhalen van de schade op de veroorzaker van het ongeval, voor de onderhandelingen met de verzekeraar en voor het verkrijgen van voorschotten. Moet u zich dan zorgen maken over de kosten van die letselschade advocaat? Nee, de kosten van de letselschadeadvocaat zijn onderdeel van uw schade en dient de aansprakelijke partij of zijn verzekeringsmaatschappij te betalen.

Waarom zou u nog meer contact met ons opnemen?

– Ons intakegesprek is vrijblijvend
– Wij gaan voor een optimale schaderegeling
– (zowel in de behandeling als de schadevaststelling);
– Wij bezoeken u thuis;
– U valt binnen ons werkgebied;
– Onze hulp is kosteloos als de aansprakelijkheid erkend is.

Hoogte Smartengeld claim / immateriële schade claim:
De eerste vraag die in het intakegesprek gesteld wordt is: aan welk geldbedrag moet ik denken? Dat is tevens de moeilijkste vraag. Smartengeld of immateriële schade is het bedrag dat u ontvangt voor pijn, geestelijk leed en dergelijke. Meestal is het ongeval echter kort geleden gebeurd en voor het smartengeld is het van belang, welk letsel is ontstaan, hoe lang het heeft geduurd, hoe ernstig het was en hoeveel pijn en ongemak het heeft opgeleverd. Dat kan dus pas na enige tijd en ook dan bij benadering vastgesteld worden door uw letsel te vergelijken met in de rechtspraak uitgeprocedeerde letsels.

Als u wilt weten waar u recht op heeft, of bent u niet tevreden met het bedrag waar uw huidige letselschadespecialist de zaak voor wilt regelen, neem dan contact met ons kantoor op, op telefoon nummer: 0478 - 52 10 70.

 

 

Laatste nieuws:

Twitterberichten van letselschade advocaat Mr. R.H.A. (Rob) Julicher

Volg @RobJulicher op twitter.