Wij innen schadevergoeding voor Slachtoffers

Wij helpen u bij het verhalen van de schade die is ontstaan als gevolg van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische schade, misdrijven en overige aansprakelijkheden. Overige aansprakelijkheden zijn bijvoorbeeld aansprakelijkheden uit sport en spel, hondenbeten, val van een paard in een manege of op de openbare weg, gladde vloeren (bijvoorbeeld in een sauna), opstaande tegels, gaten in de vloer enz.

De schade die u heeft kan aanzienlijk zijn. Denkt u alleen eens aan het inkomensverlies dat u heeft, de kosten die u heeft (alleen al de kosten om te revalideren en van en naar ziekenhuizen te rijden) en de pijn die u lijdt. Deze schade wilt u vergoed zien en hiervoor heeft u mensen nodig die dit werk dagelijks verrichten. Wij helpen u graag hierbij. Bel ons vrijblijvend of neem contact op via het contactformulier.

Deze hulp heeft u ook nodig aangezien de verzekeringsmaatschappijen niet bereid zijn alle schadeposten die u claimt te betalen en proberen u met een deel van de schade te laten zitten. Onder andere door te claimen dat u zelf (gedeeltelijk) schuld bent aan de schade.

Onze werkzaamheden zijn dan ook afgestemd op de vragen waar u bij het claimen van de schade mee te maken krijgt.